NOUTATI / EVENIMENTE

 

Expozitia Departamentului de Sculptura /
Palatul Mogosoaia

 

6 septembrie 2014

 

 

Departamentul de Sculptura al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, aniverseaza existenţa scolii de arte de la Bucuresti, printr-o expozitie care cuprinde nume importante ale sculpturii romanesti.
"Profesorii şi Profesorii lor” reuneste in spatiile Palatului de la Mogosoaia lucrarile actualilor dascali ai Departamentului de Sculptura care expun alaturi de profesorii lor, dascali importanti ai acestei scoli, care si-au dedicat viata unei profesii deloc la indemana oricui. Nu ne propunem o aniversare plina de artificii, ci mai degraba un gest firesc si onest, care strange laolalta preocuparile cele mai intime ale fiecarui artist.
Curatorii expozitiei sunt Conf. univ. dr. Adrian Parvu, Directorul Dpeartamentului Sculptura, si lector univ. dr. Elena Dumitrescu.
Expozitia a fost deschisa de doamna Doina Mandru in prezenta Rectorului Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, domnul prof. univ. dr. Catalin Balescu.
Evenimentul expozitional face parte din ciclul de expozitii si manifestari culturale dedicate aniversarii a 150 de ani de la infiintarea Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.
 
   

 
<< evenimentul urmator     ||     evenimentul precedent >>

 

NOUTATI / EVENIMENTE

 

 

Expozitia “Continuitate in Artele Focului”
4 noiembrie 2014

 

In data de 4 noiembrie a avut loc vernisajul expozitiei “Continuitate in Artele Focului” la Galeria Art Yourself, din strada Clucerului nr. 88, Sector 1, Bucuresti. La e...
>> cititi mai mult

 

 
 
"Film Poster is not Dead" la Praga
14 octombrie 2014

 

Afisele de film create de studentii romani din de la Universitatea Nationala de Arte din București, Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara in 2...
>> cititi mai mult

 

 
 
Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti decorata de catre Casa Regala a Romaniei
6 octombrie 2014

 

Cu ocazia implinirii a 150 de ani de existenta Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti a fost decorata de catre Casa Regala a Romaniei cu ordinul Nihil Sine Deo.
C...

>> cititi mai mult

 

 
 
Expozitia Departamentului de Sculptura /
Palatul Mogosoaia

6 septembrie 2014

 

Departamentul de Sculptura al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, aniverseaza existenţa scolii de arte de la Bucuresti, printr-o expozitie care cuprinde nume importante ale sculptu...
>> cititi mai mult

 

 
 
<< inainte          ||          inapoi >>