NOUTATI / EVENIMENTE

 

Expozitia “Continuitate in Artele Focului”

 

4 noiembrie 2014

 

 

In data de 4 noiembrie a avut loc vernisajul expozitiei “Continuitate in Artele Focului” la Galeria Art Yourself, din strada Clucerului nr. 88, Sector 1, Bucuresti. La eveniment a participat un public numeros precum si profesorii si studentii universitatii. La deschiderea expozitiei au luat cuvantul domnul prof. univ. dr. Catalin Balescu, Rector al Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti precum si domnul conf. univ. dr. Lucian Butucariu, Directorul Departamentului Cermamic-Sticla-Metal din cadrul universitatii.
Inscriindu-se în seria de manifestari dedicate aniversarii a 150 de ani de existenta a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, evenimentul expozitional “Continuitate in Artele Focului“, organizat de catre Departamentul Ceramica – Sticla – Metal al universitatii, isi propune sa prezinte o incursiune in timp a activitatii departamentului de la inceputul existentei acestuia pana in actualitate, expunand lucrari ale absolventilor, profesorilor de ieri si de azi precum si ale studentilor.
Cuprinzand in jur de 115 lucrari din domeniul ceramicii, sticlei, metalului dar si a altor domenii ale artelor vizuale expozitia de fata reuneste la categoria absolventi nume de artisti cu un palmares impresionant prezenti prin opera lor in galerii si muzee de prestigiu din tara si din lumea larga, ce ne-au onorat cu participarea. Acesti artisti nu au ezitat sa expuna alaturi de tineri absolventi si de studenti creand astfel un necesar dialog al cunoasterii reciproce intre generatii.
Expozitia este deschisa in perioada 4-11 noiembrie 2014.
 
Parteneri: Ministerul Educatiei Nationale, Rotary District 2241 - Romania si Republica Moldova, Banca Nationala a Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Arta Contemporana, Academia Romana, Institutul de Istoria Artei, British Council, Institutul Cultural Francez, Centrul Cultural Ceh, Romfilatelia, Primaria Sectorului 3, Centrul Cultural Casa Artelor, Primaria Sectorului 1, Muzeul Aman, Muzeul Casa Storck, Libraria Carturesti, Artmark, Atelier 030202, Galeria Galateca, Galeria Artyourself.
 
Sponsorii: Banca Romana pentru Dezvoltare, Banca Comerciala Romana, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Tecnoservice Bucuresti S.A., Crama Oprisor.
 
Partenerii media: Societatea Romana de Radiodifuziune, Agerpres, Adevarul, Zeppelin, Igloo, Modernism, Metropolis.
 
   

 
<< evenimentul urmator     ||     evenimentul precedent >>

 

NOUTATI / EVENIMENTE

 

 

Expozitia “Continuitate in Artele Focului”
4 noiembrie 2014

 

In data de 4 noiembrie a avut loc vernisajul expozitiei “Continuitate in Artele Focului” la Galeria Art Yourself, din strada Clucerului nr. 88, Sector 1, Bucuresti. La e...
>> cititi mai mult

 

 
 
"Film Poster is not Dead" la Praga
14 octombrie 2014

 

Afisele de film create de studentii romani din de la Universitatea Nationala de Arte din București, Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara in 2...
>> cititi mai mult

 

 
 
Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti decorata de catre Casa Regala a Romaniei
6 octombrie 2014

 

Cu ocazia implinirii a 150 de ani de existenta Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti a fost decorata de catre Casa Regala a Romaniei cu ordinul Nihil Sine Deo.
C...

>> cititi mai mult

 

 
 
Expozitia Departamentului de Sculptura /
Palatul Mogosoaia

6 septembrie 2014

 

Departamentul de Sculptura al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, aniverseaza existenţa scolii de arte de la Bucuresti, printr-o expozitie care cuprinde nume importante ale sculptu...
>> cititi mai mult

 

 
 
<< inainte          ||          inapoi >>